پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق

شلیک 3 راکت به بخش نظامی فرودگاه بین المللی بغداد

شامگاه یکشنبه 3 راکت به سوی بخش نظامی فرودگاه بین‌المللی بغداد که نظامیان و تجهیزات آمریکایی‌ها در آنجا قرار دارد شلیک شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۴ - ۱۶ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 06
کد خبر: ۵۷۹۱۵

به گزارش راهبرد معاصر منابع خبری از شلیک دست کم 3 راکت به سوی فرودگاه نظامی در فرودگاه بین‌المللی بغداد خبر می‌دهند. کانال تلگرامی صابرین نیوز اعلام کرد که در این حمله پایگاه نظامیان آمریکایی در فرودگاه بغداد هدف قرار داده شده است.

 

گروه اطلاع رسانی امنیتی عراق اعلام کرد که یکی از راکت‌ها به پارکینگ‌ خودروها در فرودگاه بغداد اصابت کرده و باعث بروز خسارت به خودروها در این پارکینگ شده است.

 

شبکه خبری العالم خبر داد که این راکت‌ها باعث آتش گرفتن 4 خودروی یک شرکت امنیتی انگلیسی در فرودگاه بین‌المللی بغداد شده است.

پنجشنبه گذشته نیز یک شرکت امنیتی انگلیسی در بغداد هدف حملات راکتی قرار گرفت.

 

این شرکت انگلیسی در محله «القادسیه» بغداد قرار داشته که با راکت‌های کاتیوشا هدف قرار گرفته شده است و اصابت این راکت‌ها، باعث خسارت‌های مادی به این شرکت شده است.

 

هفته پیش نیز دو راکت به بخش نظامی فرودگاه بغداد که نظامیان آمریکایی در آن مستقر هستند شلیک شده بود.

 

از زمان حمله هوایی آمریکا به پایگاه‌های ارتش و الحشد الشعبی در منطقه «القائم» و فرودگاه بغداد و شهید شدن شمار زیادی از آن‌ها، احساسات ضد آمریکایی در عراق بیشتر شده است. پارلمان عراق دی ماه گذشته به طرح اخراج نیروهای بیگانه از خاک این کشور رأی مثبت داد.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار